רגולציה בפודטק עוסקת בפיקוח והבטחת תאימות של תהליכי ייצור ושיווק מוצרי מזון לתקנים ולדרישות החוק הבינלאומיות והמקומיות. תחום זה משלב ידע מקיף בחוקים ובתקנות, בדיקות בטיחות, תקני איכות, והבטחת התאמה לדרישות סביבה ובריאות הציבור.
במסגרת ההכשרה נלמד על הרגולציות השונות המשפיעות על פיתוח ושיווק מוצרים חדשים, על תהליכי אישור רגולטוריים, ועל דרכים להתמודד עם אתגרים רגולטוריים בפיתוח חדשנות בתחום הפודטק.
עד 40 איש בכיתה
פתיחת ההכשרה
דצמבר 2024
ימי שני ורביעי
בשעות אחר הצהריים
הלימודים יתקיימו
בשפה העברית
משך ההכשרה:
5 חודשים
כ-200 שעות
בסיום ההכשרה בוגרי התוכנית יקבלו ליווי צמוד מהצוות ומיועצות הקריירה, שיעזור להם לממש את סל הכלים שקיבלו בסדנאות השונות. הבוגרים יישלחו לראיונות עבודה, יקחו חלק בסימולציות אחד על אחד וישמרו על קשר אישי רציף עם היועצות שלנו על מנת להזניק את הקריירה שלהם בתחום הפודטק.
תחום הפודטק בישראל, ובמיוחד בגליל, מזנק בקצב מסחרר בשנים האחרונות ומצריך מוחות נוספים שיצטרפו למערך.
התוכנית מתאימה לכל עובדי תעשיית המזון שרוצים לקבל ידע נוסף בתחום הרגולציה ולמעוניינים להתשלב בתחום בעלי תואר רלוונטי.
ללמוד איך ללמוד, אפקטיביות, אקסל ועוד כישורי בסיס לעולם התעסוקה החדש
היכרות כללית, היסטוריה והתפתחות של טכנולוגיות מזון, הרכב מזון ועקרונות תזונתיים
סכנות בקטריאליות, בטיחות במזון- רגולציות וסטנדרטים, מדידה ובקרת איכות בתעשיית המזון
עקרונות עיבוד מזון, טכניקות שימור מזון (thermal, refrigeration, drying, and fermentation), אריזה ואחסון של מוצרי מזון
מבוא, סוגים ותפקודים, הנחיות רגולטוריות לתוספים
עקרונות והיסטוריה, חדשנות קיימת בתחום
סקירה כללית, ננוטכנולוגיה, ביוטכנולוגיה והנדסה גנטית בייצור מזון, ייצור מזון ססטיינבילי והפחתת בזבוז מזון
התהליך המלא לפיתוח מוצרי מזון, תפעול ושיווק מוצרי מזון, תהליכים לחדשנות
היכרות עם רגולציית פודטק, סקירה כללית של הרגולציה הנדרשת לתחום, סקירת הרגולטורים השונים ותפקידיהם
עקרונות הרגולציה לבטיחות מזון, סטנדרט בטיחות מזון והנחיות, דרישות רגולטוריות לייצור ועיבוד מזון
עקרונות תיוות ופרסום מזון, דרישות סימון ואריזת מזון, הנחיות ועקרונות לשיווק מזון
תהליך אישור מוצר, דרישות להסמכה ולסרטיפיקציה, דרישות רגולטוריות בינלאומיות
סקירה כללית של דיני קניין רוחני, פטנטים, סימני מסחר וזכויות יוצרים בתעשיית הפודטק, הגנה על קניין רוחני בשלבים שונים של החברה
סקירת ציות ואכיפה, ניהול עמידה ברגולציה ביומיום, מענה להפרות רגולטוריות ופעולות אכיפה שונות
סדנאות פיתוח אישי ומקצועי, סימולציות אישיות לקראת ראיונות עבודה ופיתוח הפרופיל המקצועי - קורות חיים, לינקדאין ומדיה חברתית.
אם אתה עובד בתעשיית המזון ורוצה להתקדם או להעשיר את הידע בתחום הרגולציה, התוכנית הזו היא בשבילך!
גם אם אינך מגיע עם ניסיון מקצועי ואתה רוצה למצוא עבודה בתחום, אנחנו פה כדי לעזור לך להשתלב.
שלבי המיון כוללים הרשמה באתר, מבחן מיון, הצגה עצמית דרך צילום וידאו ומרכז הערכה אונליין.
מועמדי התוכנית נדרשים להיות בעלי ניסיון מקצועי עכשיוי בעולמות המזון או בוגרי תואר או לימודי תעודה במקצועות רלוונטיים.
זמינות ונוכחות מלאה פעמיים בשבוע בשעות 16:30-20:30, מחויבות גבוהה לתהליך שכולל מטלות בית ומפגשים פיזיים מדי פעם.
בסיום ההכשרה תוכל להשתלב בתפקידי רגולציה בתעשיית הפודטק, תכיר חברות נוספות מתעשייה זו ותרחיב את רשת הקשרים שלך.
תוכנית Food Techies היא תוכנית ההכשרה הראשונה והמקיפה למקצועות הפודטק שבצמיחה. התוכנית כוללת העמקה בעולמות הפודטק והתמקצעות בהנדסת תהליכי מזון. התוכנית כוללת התנסות במעבדות, חיבור לתעשייה ומתן כלים וליווי לקראת השמה בתחום. מובילי התוכנית הם המוחות הבולטים ביותר בתעשיית המזון בישראל היום.
© 2024 All rights Reserved. Design by Elevation