טכנולוג תהליכי מזון מתמחה בתכנון, פיתוח וייעול תהליכים הכרוכים בייצור מוצרי מזון. טכנולוג המזון מיישמים עקרונות הנדסיים לשיפור היעילות, הבטיחות, האיכות והקיימות בפעולות עיבוד מזון. תחומי האחריות בתפקיד זה עשויים לכלול תכנון ציוד, הטמעת טכנולוגיות חדשות, פתרון בעיות, הבטחת תאימות לרגולציה כדי לחדש ולשפר תהליכי ייצור מזון.
בהכשרה זו נתמקד בעולמות ההייטק ככלל, עולמות הפודטק בפרט ונתמקצע בתחום הנדסת תהליכי מזון.
עד 40 איש בכיתה
פתיחת ההכשרה
5.6.24
פעמיים בשבוע
בימי שני ורביעי
16:00-20:00
לימודים היברידיים-
בזום בשילוב מפגשים פיזיים באזור הצפון
הלימודים יתקיימו
בשפה העברית
משך ההכשרה:
5 חודשים
כ-200 שעות
בסיום ההכשרה בוגרי התוכנית יקבלו ליווי צמוד מהצוות ומיועצות הקריירה, שיעזור להם לממש את סל הכלים שקיבלו בסדנאות השונות. הבוגרים יישלחו לראיונות עבודה, יקחו חלק בסימולציות אחד על אחד וישמרו על קשר אישי רציף עם היועצות שלנו על מנת להזניק את הקריירה שלהם בתחום הפודטק.
ללמוד איך ללמוד, אפקטיביות, אקסל ועוד כישורי בסיס לעולם התעסוקה החדש
היכרות כללית, היסטוריה והתפתחות של טכנולוגיות מזון, הרכב מזון ועקרונות תזונתיים
סכנות בקטריאליות, בטיחות במזון- רגולציות וסטנדרטים, מדידה ובקרת איכות בתעשיית המזון
עקרונות עיבוד מזון, טכניקות שימור מזון (thermal, refrigeration, drying, and fermentation), אריזה ואחסון של מוצרי מזון
מבוא, סוגים ותפקודים, הנחיות רגולטוריות לתוספים
עקרונות והיסטוריה, חדשנות קיימת בתחום
סקירה כללית, ננוטכנולוגיה, ביוטכנולוגיה והנדסה גנטית בייצור מזון, ייצור מזון ססטיינבילי והפחתת בזבוז מזון
התהליך המלא לפיתוח מוצרי מזון, תפעול ושיווק מוצרי מזון, תהליכים לחדשנות
סקירה כללית של התהליך, חשיבות התהליך בתעשיית הפודטק, סוגי תהליך שונים המשמשים לייצור מזון, פקטורים המשפיעים על בחירת התהליך ואופטימיזציה שלו
יסודות תרביות מיקרוביאליות, צמיחה ומטבוליזם, תירבות מיקרו-אורגניזמים, שימור וגידול תרביות
סקירה כללית ויישומים בתעשייה, תהליכי פרמנטציה והפרמטרים המובילים, כלים סטטיסטיים לאופטימיזציה
סקירה כללית וחשיבות בתעשייה, סוגים שונים בייצור מזון, איך לבחור נכון ואיך לבצע אופטימיזציה
מבוא וסקירה, ניטור תהליכים וניתוח נתונים, אוטומציית תהליכים עם מערכות בקרה וחיישנים
עקרונות של בקרת איכות, טכניקות שונות, תקנות בינלאומיות לנושא
סדנאות פיתוח אישי ומקצועי, סימולציות אישיות לקראת ראיונות עבודה ופיתוח הפרופיל המקצועי - קורות חיים, לינקדאין ומדיה חברתית.
אם אתה בעל תואר ראשון ויש לך עניין להשתלב בתעשיית הפוד-טק, התוכנית הזו היא בשבילך!
גם את אתה עובד כבר התעשייה זו ואתה רוצה להתקדם ולהשתלב בחברה כטכנולוג תהליך, אנחנו פה כדי להרים אותך למעלה.
שלבי המיון כוללים הרשמה באתר, מבחן מיון, הצגה עצמית דרך צילום וידאו ולבסוף ראיון אישי.
גם את אתה עובד כבר התעשייה זו ואתה רוצה להתקדם ולהשתלב בחברה כטכנולוג תהליך, אנחנו פה כדי להרים אותך למעלה.
מועמדי התוכנית נדרשים להיות בוגרי תואר או לימודי תעודה.
זמינות ונוכחות מלאה פעמיים בשבוע בימי שני ורביעי בשעות 16:00-20:00, מחויבות גבוהה לתהליך שכולל מטלות בית והתנסויות במעבדה.
בסיום ההכשרה תוכל להשתלב כטכנולוג תהליך בתעשיית הפודטק.
תוכנית Food Techies היא תוכנית ההכשרה הראשונה והמקיפה למקצועות הפודטק שבצמיחה. התוכנית כוללת העמקה בעולמות הפודטק והתמקצעות בהנדסת תהליכי מזון. התוכנית כוללת התנסות רבה במעבדות, חיבור לתעשייה ומתן כלים וליווי לקראת השמה בתחום.
© 2024 All rights Reserved. Design by Elevation